Снимка: struma.comМъжът на Кристина Дунчева, която уби двете им деца в Сандански,

...
Снимка: struma.comМъжът на Кристина Дунчева, която уби двете им деца в Сандански,
Коментари Харесай

Мъжът на жената, която уби двете им деца: Кристина имаше психически проблеми, на които никой не искаше да обърне внимание

Снимка: struma.com

Мъжът на Кристина Дунчева, която умъртви двете им деца в Сандански, за първи път говори за нея.

Лесничеят Георги Трайков огласи ужасни секрети за жена си Кристина Дунчева, която закла двете си деца - 5-годишния Васил и 3-годишната Ивон.

Кристина имала душевен проблеми, на които никой не желал да обърне внимание, разкрива мъжът.

" Обожавах децата, аз ги къпех, с мен играеха с часове... Тя доста пъти е злобеела против децата, тъй като им обръщам доста внимание. Нямаше да приказвам, в случай че не беше цялата тая мръсотия, която околните и юристът ѝ изляха върху мен и фамилията ми. Не ме оставиха да погреба и оплача децата си ”, оплаква се Георги, представен от в. „ Струма ”.

По думите му Кристина не е могла да се грижи за децата пълноценно, написа Novini.bg.

" След раждането на Ивон като че ли нещо стана с нея. Изпадаше в положения, като че ли нищо не я интересува. Лежи, яде, не поглежда децата. Затова ми е доста обидно от това, което чета и чувам по мой адрес... Аз къпех децата си, те спяха с мен, аз ставах през нощите, когато бяха заболели. Нейните реакции бяха забавени, беше постоянно отнесена и все нещо не и беше угодно. Ходеше си, връщаше си, от време на време лъжеше необмислено. Много пъти ми е казвала, че я е гняв, че обръщам толкоз внимание на децата ни, ревнуваше от тях ", декларира бащата.

На въпроса дали знаел, че жена му има някакъв здравословен, душевен проблем, Георги е явен: „ Е, по какъв начин не, приказвал съм с лекари, с околните й, със обществените служби, с служители на реда и от на никое място помощ. Особено майка и татко ѝ. Така жестоко се месиха в живота ни, че какво е видно унищожиха го. Но и нейния унищожиха.

На 7 ноември с полиция съумях да си я взема от тях. Тогава тя беше пребита от татко си, имаше кръв по себе си, имаше оток под окото. Викнах полиция и си ги прибрах вкъщи. И след сходно нещо тези хора си разрешават мен да назовават принудител... Срам и срам, поругават паметта на децата ми ", споделя през сълзи лесничеят.

" Много неистини за мен, изкараха ме звяр, треперели децата от мен, нея съм тормозел. По скоро тя тормозеше мен и децата. Боже, каква свирепост, от кое място сили у нея за сходно нещо? Не мога да допускам. Сякаш не съм тук, при децата съм. Жив ме погребаха ”, декларира през сълзи бащата на закланите деца.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР